Mens en samenleving

Mens en samenleving

Introductie NLP

Met vertrouwen voor een groep

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) voorjaar 2019

Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, zal je altijd krijgen wat je altijd hebt gekregen

NLP (neuro linguïstisch programmeren) gaat over communicatie en verandering. NLP maakt je bewust van wat je onbewust doet. Het gaat ook om hoe wij de wereld om ons heen ervaren en hoe we daar vervolgens op reageren. Door je hier bewust van te worden heb je meer keuzevrijheid in je leven. Je zult ontdekken dat je zelf beschikt over alles wat je nodig hebt om je eigen doelen te realiseren. Het toepassen van NLP leert je om effectief te communiseren. Hoe dat werkt ga je in de cursus leren door een aantal vaardigheden te oefenen. Na afloop weet je wat NLP is en heb je handvaten die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Cursusdata:   maandag 18/2 – 4/3 – 11/3, dinsdag 19/3,  maandag 25/3 – 1/4 

marijke van de Brink

Marijke van den Brink

Maandag, 19.30 – 21.30 uur

6 lessen van 2 uur

leden € 90.-/
niet leden € 95.-

Zaal Immanuelkerk

Schrijf nu in!

Met vertrouwen voor een groep

Met vertrouwen voor een groep.

Spreken voor een groep. Eigenlijk bedoelen we overtuigend spreken in het openbaar. Weg met die saaiheid, tegenwoordig moeten wij ons al aardig aanstellen wil je aandacht krijgen. Dus gaan wij leren boeiend te spreken! Weg met die twijfels van; dat kan ik niet. Je bedoelt waarschijnlijk; dat kan ik NOG niet!

Er zijn er die heel veel geoefend hebben in het openbaar spreken en kwamen tot de volgende uitspraken: I have a dream, Ich bin ein Berliner, Yes we can  etc. Kent u deze geoefende sprekers?

Deze trainingen  is bedoeld voor mensen die (voor hun werk) in het openbaar of op een familie feestje willen/moeten spreken, en zelfverzekerd voor de groep willen staan!

Cursusdata:   5/3 – 12/3 – 19/3 – 26/3

yes we can

Jan Schipper

maandag, 19.30 – 21.30 uur

4 lessen van 1 1/2 uur

€ 60.-

Welzijn Barneveld Wilhelminastraat

Schrijf nu in!