Koken en proeven

Koken en proeven

Worst maken (extra cursus)

Alleen, met zijn tweeën of in een klein groepje leren worst maken? Het kan nu bij de Barnevue! Zelf leren worst in een echte slagerij, kan het mooier? Worst verbroedert. Een worstworkshop is ook een origineel cadeau voor iemand die van lekker eten en koken houdt!

Datum workshop: 29 november

worst maken

Slager van Hunnik

dinsdag,
19.30 – 22.00 uur

1 les van 2 ½ uur

 € 10.-

Slagerij Van Hunnik

Schrijf nu in

Puur en lekker koken

Je hebt het al vaker geprobeerd om gezond en vers te gaan koken. Maar als je het probeert loopt het uit op een mislukking, of vind jij het wel lekker maar zit de rest van je gezin sip naar zijn bord te kijken.

In deze workshop leer je lekkere en gezonde gerechten maken. In de recepten wordt gebruik gemaakt van groente en fruit van het seizoen en heerlijke smaakmakers zonder toevoegingen. En ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. Je leert wat gezonde keuzes zijn en ook handige en praktische keukentips.

Je gaat in tweetallen aan de slag en na afloop gaan we samen genieten van het lekkers wat is gemaakt. Natuurlijk krijg je alle recepten mee naar huis.

Datum workshop: vrijdag 28 september

pexels-photo-1070880

Lucette Keijzer

vrijdag,
18.30 – 20.30 uur

1 les van 2 uur

 € 17.50 + € 5,- materiaalkosten

Veluwehal

Schrijf nu in

Samen koken, samen eten

Je vindt koken leuk maar als je alleen bent dan schiet vers en gezond koken er vaak bij in. Want je kookt altijd te veel en echt gezellig is het niet om het alleen op te eten. Dan is de workshop “ Samen koken, samen eten” iets voor jou.

Wij gaan met elkaar een gezond en lekker menu maken wat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. In de recepten wordt gebruik gemaakt van groente en fruit van het seizoen en heerlijke smaakmakers zonder toevoegingen. Je leert hoe je met verse ingrediënten een lekkere en gezonde maaltijd kan maken. Je krijgt handige en praktische keukentips en je leert nieuwe mensen kennen. Na afloop gaan we gezamenlijk genieten van de heerlijk gerechten. Samen plezier hebben in het koken en na afloop genieten van de gerechten staan centraal in deze workshop. En je krijgt alle recepten mee naar huis.

Datum workshop: vrijdag 26 oktober

pexels-photo-390403

Lucette Keijzer

vrijdag,
16.00 – 18.00 uur

1 les van 2 uur

€ 17.50 + € 5,- materiaalkosten

Veluwehal

Schrijf nu in

Wijncursus

‘Een lekker glaasje wijn’, wat dat nu precies? Tijdens deze cursusavonden wordt de meeste tijd besteed aan het proeven van wijn (totaal ca. 45 wijnen). Na afloop ben je nog lang geen vinoloog, maar je bent wel in staat om in gangbare bewoordingen aan te geven wat je van een wijn vindt.

Ook zal er een gedeelte van de tijd besteed worden aan wijn-spijs combinaties. Maar het belangrijkste is: na deze cursus geniet je nog meer van een lekker glaasje wijn.

Data: 20/3 – 27/3 – 3/4 – 10/4

Wijncursus

Ben Erkens

woensdag,
20.00 – 22.30 uur

4 lessen van 2 ½ uur

leden € 145.- /
niet leden € 150.-

Limburgia

Schrijf nu in