Koken en proeven

Koken en proeven

Wijncursus

‘Een lekker glaasje wijn’, wat dat nu precies? Tijdens deze cursusavonden wordt de meeste tijd besteed aan het proeven van wijn (totaal ca. 45 wijnen). Na afloop ben je nog lang geen vinoloog, maar je bent wel in staat om in gangbare bewoordingen aan te geven wat je van een wijn vindt.

Ook zal er een gedeelte van de tijd besteed worden aan wijn-spijs combinaties. Maar het belangrijkste is: na deze cursus geniet je nog meer van een lekker glaasje wijn.

Cursusdata: 21/3 – 28/3 – 4/4 – 11/4

Wijncursus

Ben Erkens

woensdag,
20.00 – 22.30 uur

4 lessen van 2 ½ uur

leden € 145.- /
niet leden € 150.-

Limburgia

Schrijf nu in

Worst maken

Alleen, met zijn tweeën of in een klein groepje leren worst maken? Het kan nu bij de Barnevue! Zelf leren worst in een echte slagerij, kan het mooier? Worst verbroedert. Een worstworkshop is ook een origineel cadeau voor iemand die van lekker eten en koken houdt!

Datum workshop: 31 oktober (is vol)

Wegens succes een extra workshop: 7 november

worst maken

Slager van Hunnik

dinsdag,
19.30 – 22.00 uur

1 les van 2 ½ uur

 € 10.-

Slagerij Van Hunnik

Schrijf nu in