Social media

Computer en Social Media

Tablet met Android

De tablet cursus is bedoeld voor iedereen die een Android tablet heeft aangeschaft (bijvoorbeeld een Samsung of Acer) en alle ins en outs willen leren om deze zo effectief mogelijk te gebruiken.

Android is het besturingssysteem van Google. Aan de hand van een praktische handleiding leren cursisten alle functies van de tablet te benutten. Van het toetsenbord en de instellingen tot het gebruik van o.a. apps, internet, e-mail, Google+, camera, kaarten, muziek, foto’s en video.

Aan voorkennis wordt verwacht, dat er al gebruik wordt gemaakt van internet en e-mail en dat men beschikt over een eigen tablet met de meest recente Android versie

Cursusdata:  16/1/2018 – 23/1 – 30/1 – 6/2

Tablet barnevue

Kevin van Guilik

dinsdag, 19.30 – 21.30 uur

4 lessen van 2 uur

leden € 70,- / niet leden € 72,-

zaal Immanuelkerk

Schrijf nu in!

Ipad

De iPad cursus is bedoeld voor iedereen die een iPad van Apple heeft aangeschaft en alle ins en outs willen leren om deze zo effectief mogelijk te gebruiken.

Aan de hand van een praktische handleiding leren cursisten alle functies van de iPad te benutten. Van het toetsenbord en de instellingen tot het gebruik van o.a. apps, internet, e-mail, camera, kaarten, muziek, foto’s en video.

Aan voorkennis wordt verwacht, dat er al gebruik wordt gemaakt van internet en e-mail en dat men beschikt over een eigen iPad.

Cursusdata:  13/2/2018 – 20/2 – 6/3 – 13/3

Ipad

Kevin van Guilik

dinsdag, 19.30 – 21.30 uur

4 lessen van 2 uur

leden € 70,- / niet leden € 72,-

zaal Immanuelkerk

Schrijf nu in!